Hoofdkussens

Items 1-30 van 56

30
 • 30
per pagina
Filters
 • Positie
 • Nieuw
 • Prijs: oplopend
 • Prijs: aflopend
Positie
 1. Boxkussen Dreampearls - 50x60x10 cm - Wit

  Speciale prijs € 15,00 Normale prijs € 49,95
 2. Donzen Hoofdkussen 3-Kamers - 60x70 cm - Wit

  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 69,95
 3. Ducky Dons Boxkussen 15% Eendendons - 50x60x8 cm - Wit

  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 54,00
 4. Ducky Dons Boxkussen 60% Eendendons - 50x60x8 cm - Wit

  Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 89,00
 5. Silvana Hoofdkussen Smash

  € 49,00
 6. Silvana Hoofdkussen Start Up

  € 65,00
 7. Hukla Hoofdkussen Physio Trend 95 Dacron - 42x74 cm

  Speciale prijs € 25,00 Normale prijs € 69,95
 8. Ducky Dons Hoofdkussen Triplo Red - 50x60 cm

  Speciale prijs € 37,50 Normale prijs € 75,00
 9. Walra Comfort Deluxe Hoofdkussen - 60x70 cm

  Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 24,95
 10. Twentse Damast Hoofdkussen - 60x70 cm

  Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 29,95
 11. Cinderella Hoofdkussen Classic - 60x70 cm

  Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 29,95
 12. Cinderella Hoofdkussen New Classic Original - 60x70 cm - Groen

  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 44,95
 13. Noblesse Hoofdkussen Pearl Plus - 60x70 cm - Wit

  Speciale prijs € 15,00 Normale prijs € 39,95
 14. Bamboo Comfort Hoofdkussen Bamboe - 60x70 cm - Wit

  Speciale prijs € 29,00 Normale prijs € 39,95
 15. Cotton-Pillow Hoofdkussen Dreampearls - 60x70 cm - Wit

  Speciale prijs € 23,00 Normale prijs € 29,95
 16. Heavenly Hoofdkussen Kunstdons - 60x70 cm - Wit

  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 49,95
 17. Refresh Boxkussen (Ventilerende 3D-Border) - 50x60x10 cm - Wit

  Speciale prijs € 18,00 Normale prijs € 29,95
 18. iSleep Boxkussen Iris (Neksteun) - 50x60x10 cm - Wit

  Speciale prijs € 18,00 Normale prijs € 29,95
 19. Ducky Dons Boxkussen Veren - 50x60x8 cm - Wit

  Speciale prijs € 17,95 Normale prijs € 29,95
 20. iSleep Contourkussen 60% Eendendons - 60x70 cm - Wit

  Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 65,00
 21. iSleep Contourkussen Vezelbolletjes - 60x70 cm - Wit

  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 25,00

Items 1-30 van 56

30
 • 30
per pagina
Filters
 • Positie
 • Nieuw
 • Prijs: oplopend
 • Prijs: aflopend
Positie

Hoofdkussen outlet

Op zoek naar een nieuw hoofdkussen voor de beste prijs? Dan is Bedtextiel Outlet dé plek om te kijken! In onze hoofdkussen outlet vind je een groot assortiment hoofdkussens van huismerken en A-merken als iSleep, Ducky Dons, Silvana en Timzo. Alle kussens hebben een outlet prijs en worden zo goedkoop mogelijk aangeboden. De beste hoofdkussen aanbiedingen vind je bij Bedtextiel Outlet!

Groot assortiment hoofdkussens

Je hoofdkussen speelt een belangrijke rol bij het wel of niet goed slapen. Samen met het dekbed, bed en matras vormt deze de basis voor een goede nachtrust. We brengen iedere nacht uren door in ons bed dus het is van groot belang dat het hoofdkussen goed aanvoelt, een juiste ondersteuning biedt en in zijn geheel aansluit op je wensen en voorkeuren. Of je nou gaat voor dik of dun, zacht of stevig, een donzen of synthetisch kussen. Bij Bedtextiel Outlet vind je alle soorten kussens voor een outlet prijs. Je hebt al een hoofdkussen voor €9,95!

Hoofdkussen kiezen

Slapen op een goed hoofdkussen is erg belangrijk voor een goede nachtrust. Het vinden van het juiste hoofdkussen blijkt voor veel mensen echter een uitdaging. Het is ook niet makkelijk. Zo zijn er tal van verschillende soorten hoofdkussens met allemaal hun eigen eigenschappen. Dik of dun, zacht of stevig, een puntkussen model of een boxkussen. Soms zie je door de bomen het bos net meer.

Het perfecte kussen is voor iedereen anders. Dit heeft te maken met persoonlijke voorkeur, maar bijvoorbeeld ook met je matras, slaaphouding, lichaamsbouw, gewicht etc. De leeftijd van het kussen speelt ook een rol. Jouw ideale kussen kan na een aantal jaren gebruik ineens niet meer zo ideaal zijn. Dit omdat de levensduur van veel kussens beperkt is en veel mensen nog jaren blijven slapen op een kussen welke al lang niet meer de juiste ondersteuning biedt.

Verschillende materialen hoofdkussens

Bij Bedtextiel Outlet vind je een groot assortiment aan hoofdkussens voor een outlet prijs. We hebben veren- en donzen hoofdkussens, kapok kussens en hoofdkussens gevuld met synthetische materialen als Dreampearls en holle vezel bolletjes. Het voordeel van een natuurproduct is dat het materiaal goed ademd en zorgt voor een prettige, comfortabele temperatuur. Verder hebben alle materialen weer hun eigen eigenschappen waaronder de mate van stevigheid. Veel mensen kiezen voor een synthetisch hoofdkussen. Deze kussen zijn veerkrachtig en zacht en zijn tevens anti allergisch en gemakkelijk onderhoud. Daarnaast zijn synthetische kussens verkrijgbaar in alle kwaliteiten en prijsklassen.

Donzen kussens

Donzen kussens zijn erg populair. De term donzen kussen, of donskussen, wordt overigens erg breed gebruikt omdat een donzen kussen (meestal) gedeeltelijk uit dons bestaat en gedeeltelijk uit veertjes. De verhouding dons en veertjes bepaald de stevigheid (en prijsklasse) van het hoofdkussen. Hoe hoger het percentage dons des te zachter (en duurder) wordt het kussen. Hou je van een stevig kussen? Dan is een 100% veren kussen of een 15% donskussen (85% veren) wellicht ideaal voor jou. Liever een zachter kussen? Dan zou je kunnen kijken naar een kussen met een hoger donspercentage.

Donzen en veren kussen hebben veel volume en een hoog ''opgeschudbaar'' vermogen. Hoe hoger het percentage veren des te vormbaarder wordt het kussen. Omdat het een natuurproduct betreft zijn donzen kussens goed ademend en ventilerend en past het kussen zich aan naar de lichaamstemperatuur. De meeste donskussens kunnen worden gewassen al raden we het niet aan. Het regulmatig opschudden en laten luchten van het kussen voldoet voor een optimale levensduur. Indien wassen toch nodig is, volg dan altijd nauw de wasinstructies op het label.

Synthetische kussens

Veel mensen kiezen voor een synthetisch kussen. Deze kussens zijn gevuld met een ademende synthetisch vulling als holle vezel of de meer duurzame bolletjesvezel. Deze hoofdkussens zijn vaak vaak licht en zacht tot medium stevig afhankelijk van de vuldichtheid. Synthetische kussens hebben veel volume en veerkracht maar zijn niet erg vormbaar. Dit betekent dat het kussen niet in in een gewenste vorm gekneed kan worden en snel zijn eigen vorm weer terug zal vinden. Een  voordeel van synthetische kussens is dat deze anti allergisch zijn en gemakkelijk in onderhoud. Doorgaans kunnen deze kussens in zijn geheel worden gewassen en in de droger. Controleer wel altijd de wasinstructies indien je van plan bent het kussen te wassen. Een ander voordeel van synthetische kussens is dat deze verkrijgbaar zijn in heel veel kwaliteiten en prijsklassen. Je hebt al een synthetisch kussen vanaf €9,95!

Kapok kussens

Kapok is een natuurproduct dat goed ademt en ventileert waardoor een kapok kussen ideaal is voor de zomer. Een kapok hoofkussen is zeer geschikt voor mensen die het snel warm hebben en veel transpireren. Een andere eigenschap van kapok kussens is dat deze relatief zwaar en stevig zijn.

Kinderkussens

Behalve kussens voor volwassenen zijn er ook speciale kinderkussens. Deze kussens zijn extra plat en speciaal geschikt als eerste kussen. De kussens zijn gevuld met een ademende vezelbolletjes en ademende tijk. Kinderkussens zijn anti allergisch en goed wasbaar.

Kussen kopen?

Op Bedtextiel Outlet heb je een ruime keuze aan hoofdkussens voor ieder budget. Iets gevonden? Bestel deze gemakkelijk via de webshop en betaal voor- of achteraf via verschillende betaalopties. Na het ontvangen van je bestelling gaan we ermee aan de slag en doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Doorgaans gebeurt dit binnen een (werk)dag en heb je jouw nieuwe hoofdkussen binnen een paar dagen in huis.

Hulp nodig?

Heb je een mooi kussen gezien maar toch nog vragen over bijvoorbeeld het materiaal? Of vind je het moeilijk om het juiste kussen te vinden en kan je hier hulp bij gebruiken? Onze klantenservice helpt je graag!