B-keuze

8 Items

Filters
 • Populariteit
 • Prijs: oplopend
 • Prijs: aflopend
 • Nieuw
Nieuw
 1. PlanB Bamboe Dekbed Enkel (B-keuze) - Wit

  Vanaf € 45,00 Normale prijs € 89,95
 2. PlanB Bamboe Zomerdekbed (B-keuze) - Wit

  Vanaf € 29,95 Normale prijs € 59,95
 3. PlanB Wollen Dekbed Enkel (B-keuze) - Offwhite

  Vanaf € 29,95 Normale prijs € 59,95
 4. Molton Matrasbeschermer Plateau (B-Keuze)

  Vanaf € 12,95 Normale prijs € 17,95
 5. Wollen Dekbed 4-Seizoenen (B-keuze) - Offwhite

  Vanaf € 54,95 Normale prijs € 119,95
 6. Dekbed Anti-allergie (B-keuze) - Wit

  Vanaf € 17,95 Normale prijs € 49,95
 7. 4-Seizoenen Dekbed Anti-allergie (B-keuze) - Wit

  Vanaf € 32,50 Normale prijs € 79,95
 8. Zomerdekbed Katoen (B-keuze) - Wit

  Vanaf € 15,00 Normale prijs € 24,95
27
 • 27
 • 48
 • 60
 • 90
per pagina

B-Keuze Bedtextiel

Ben jij op zoek naar kwalitatief beddengoed voor de beste prijs? En maakt het jou niet uit of er een oneffenheid in het beddengoed zit? Dan is de B-keuze bedtextiel categorie wat voor jou! Dit beddengoed wordt, met een reden, aangeboden voor de allerlaagste prijzen.

Wat is B-keuze beddengoed?

B-keuze betekent dat het bedtextiel een fabrieksfoutje of kleine beschadiging heeft waardoor deze niet meer voor de normale nieuwprijzen kunnen worden verkocht. De B-Keuze artikelen die wij hier aanbieden zijn niet stuk of minder van kwaliteit. Bij bijvoorbeeld een B-keuze dekbed kan gedacht worden aan een extra stikrand of stukje overlappende stof. Het dekbed is verder gewoon nieuw en ongebruikt en met gebruik van een dekbedovertrek zal je geen verschil zien of merken. Bij een dekbedovertrek kan het bijvoorbeeld gaan om een weeffout waardoor een streepje in de stof zit geweven. 

B-keuze bedtextiel kopen?

Het voordeel van B-keuze beddengoed is simpel uit te leggen - het scheelt gewoon een hoop in de prijs! Het zijn eigenlijk nieuwe artikelen voor een tweedehands prijsje!

B-keuze bedtextiel bestel je gemakkelijk via de webshop. Betaal voor- of achteraf via verschillende betaalopties. Na het ontvangen van je bestelling gaan we ermee aan de slag en doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Doorgaans gebeurt dit binnen een (werk)dag en heb je de bestelling binnen een paar dagen in huis.

Hulp nodig?

Heb je een B-keuze artikel gezien maar wil je er eerst meer over weten? Of vind je de afweging tussen A-keuze en B-keuze moeilijk? Onze klantenservice adviseert je graag op basis van jouw wensen en verwachtingen!