Silvana Kussens

18 Items

Filters
  • Populariteit
  • Prijs: oplopend
  • Prijs: aflopend
  • Nieuw
Nieuw
27
  • 27
  • 48
  • 60
  • 90
per pagina

Silvana hoofdkussens

Op zoek naar een topkwaliteit Silvana hoofdkussen? We hebben een groot assortiment Silvana hoofdkussens waaronder de welbekende Silvana Support kussens!

Het belang van een goed kussen

Je hoofdkussen speelt een belangrijke rol bij het wel of niet goed slapen. Samen met het dekbed, bed en matras vormt deze de basis voor een goede nachtrust. We brengen iedere nacht uren door in ons bed dus het is van groot belang dat het hoofdkussen goed aanvoelt, een juiste ondersteuning biedt en in zijn geheel aansluit op je wensen en voorkeuren.

Hoofdkussen kiezen

Het vinden van het juiste hoofdkussenis moeilijk. Er zijn heel veel verschillende soorten hoofdkussens verkrijgbaar met allemaal hun eigen eigenschappen. Het perfecte kussen is voor iedereen anders. Dit heeft te maken met persoonlijke voorkeur, maar bijvoorbeeld ook met je matras, slaaphouding, lichaamsbouw en gewicht.

Het verhaal van Silvana

Tot aan de jaren ’70 werd het slaapcomfort van de consument hoofdzakelijk bepaald door het bed en matras. Aan het hoofdkussen werd weinig tot geen aandacht besteed. Dit terwijl een goed hoofdkussen zorgt voor een derde van het slaapcomfort. Optimaal slaapcomfort werd daarom zelden bereikt. 

Daarom begon Silvana 30 jaar geleden met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Het Silvana Support kussen is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest effectieve hoofdkussen met een ingebouwde neksteun.

Door de constante toepassing van de nieuwste technologieën blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Zo wordt er bijvoorbeeld Outlast® materiaal toegepast om de lichaamstemperatuur te reguleren. Een constante toepassing van de nieuwste technologieën en consumentgericht denken zorgen ervoor dat Silvana vooruitstrevend blijft op het gebied van slaapcomfort!

Silvana Support hoofdkussens

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig.

Silvana kussen kopen?

Op Bedtextiel Outlet heb je een ruime keuze aan Silvana hoofdkussens. Bestel deze gemakkelijk via de webshop en betaal voor- of achteraf via verschillende betaalopties. Na het ontvangen van je bestelling gaan we ermee aan de slag en doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Doorgaans gebeurt dit binnen een (werk)dag zodat je snel kunt genieten van je nieuwe Silvana kussen.

Hulp nodig?

Heb je een mooi kussen gezien maar toch nog vragen over bijvoorbeeld de stevigheid of het materiaal? Of vind je het moeilijk om het juiste kussen te vinden en kan je hier hulp bij gebruiken? Onze klantenservice helpt je graag!