Kapok Kussens

3 Items

Filters
 • Populariteit
 • Prijs: oplopend
 • Prijs: aflopend
 • Nieuw
Nieuw
 1. Cinderella Hoofdkussen Fado - 60x70 cm

  Speciale prijs € 25,00 Normale prijs € 39,95
 2. Boxkussen Kapok - 50x60x10 cm

  Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 39,95
 3. Hoofdkussen Kapok - 60x70 cm - Ecru

  Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 39,95
27
 • 27
 • 48
 • 60
 • 90
per pagina

Kapok hoofdkussens

Op zoek naar een nieuw kapok hoofdkussen? Dan is Bedtextiel Outlet dé plek om te kijken! We hebben een groot assortiment hoofdkussens waaronder kapok kussens. Alle kussens hebben een outlet prijs en worden zo goedkoop mogelijk aangeboden. De beste hoofdkussen aanbiedingen vind je bij Bedtextiel Outlet!

Groot assortiment hoofdkussens

Je hoofdkussen speelt een belangrijke rol bij het wel of niet goed slapen. Samen met het dekbed, bed en matras vormt deze de basis voor een goede nachtrust. We brengen iedere nacht uren door in ons bed dus het is van groot belang dat het hoofdkussen goed aanvoelt, een juiste ondersteuning biedt en in zijn geheel aansluit op je wensen en voorkeuren. Of je nou gaat voor dik of dun, zacht of stevig, een donzen, kapok of synthetisch kussen. Bij Bedtextiel Outlet vind je alle soorten kussens voor een outlet prijs!

Hoofdkussen kiezen

Slapen op een goed hoofdkussen is erg belangrijk voor een goede nachtrust. Er zijn veel verschillende soorten hoofdkussens met allemaal hun eigen eigenschappen en veel mensen vinden het dan ook lastig om een geschikt hoofdkussen te vinden. Het perfecte kussen is voor iedereen anders en heeft te maken met persoonlijke voorkeur, maar bijvoorbeeld ook met je matras, slaaphouding, lichaamsbouw en gewicht. Ook het klimaat en seizoen spelen een rol. In de warmere zomermaanden is het prettig om te slapen op een kussen gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen zoals een kapok kussen.

Verschillende materialen hoofdkussens

Bij Bedtextiel Outlet vind je een groot assortiment aan hoofdkussens voor een outlet prijs. We hebben veren- en donzen hoofdkussens, kapok kussens en anti allergische synthetische hoofdkussens gevuld met holle vezel of dreampearls. Het voordeel van een natuurproduct als kapok is dat het materiaal goed ademd en zorgt voor een prettige, comfortabele temperatuur. Verder hebben alle materialen weer hun eigen eigenschappen waaronder de mate van stevigheid.

Kapok kussens; koel en stevig

Kapok is een natuurproduct dat goed ademt en ventileert waardoor een kapok kussen het ideale zomerkussen is. Een kapok hoofkussen is zeer geschikt voor mensen die het snel warm hebben en veel transpireren. Een andere eigenschap van kapok kussens is dat deze relatief zwaar en stevig zijn. Je moet dus wel houden van een stevig kussen!

Kapok kussen kopen?

Op Bedtextiel Outlet heb je een ruime keuze aan hoofdkussens voor ieder budget. Iets gevonden? Bestel deze gemakkelijk via de webshop en betaal voor- of achteraf via verschillende betaalopties. Na het ontvangen van je bestelling gaan we ermee aan de slag en doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Doorgaans gebeurt dit binnen een (werk)dag en heb je jouw nieuwe hoofdkussen binnen een paar dagen in huis.

Hulp nodig?

Heb je een kapok kussen gezien maar toch nog vragen? Of vind je het moeilijk om het juiste kussen te vinden en kan je hier hulp bij gebruiken? Onze klantenservice helpt je graag!