0item(s)

Geen artikelen in uw winkelwagen.

Donzen Kussens

Van laag naar hoog sorteren

11 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

11 artikel(en)

Veren en donzen hoofdkussens

Op zoek naar een nieuw donzen hoofdkussen en wil je niet teveel betalen? Bedtextiel Outlet heeft een groot assortiment hoofdkussens waaronder veren en donzen hoofdkussen. Alle kussens hebben een outlet prijs en worden zo goedkoop mogelijk aangeboden. De beste donzen hoofdkussen aanbiedingen vind je bij Bedtextiel Outlet!

Voordelige donzen hoofdkussens

Je hoofdkussen speelt een belangrijke rol bij het wel of niet goed slapen. Samen met het dekbed, bed en matras vormt deze de basis voor een goede nachtrust. We brengen iedere nacht uren door in ons bed dus het is van groot belang dat het hoofdkussen goed aanvoelt, een juiste ondersteuning biedt en in zijn geheel aansluit op je wensen en voorkeuren. Of je nou gaat voor een dik of dun, zacht of stevig kussen, bij Bedtextiel Outlet vind je verschillende veren en donzen kussens voor een outlet prijs. Je hebt al een veren hoofdkussen voor €14,95!

Het juiste donskussen kiezen

Slapen op een goed hoofdkussen is erg belangrijk voor een goede nachtrust. Het vinden van het juiste hoofdkussen blijft een uitdaging. Er zijn veel verschillende soorten hoofdkussens met allemaal hun eigen eigenschappen. Dik of dun, zacht of stevig, een puntkussen model of een boxkussen.

Het perfecte kussen is voor iedereen anders. Dit heeft te maken met persoonlijke voorkeur, maar bijvoorbeeld ook met je matras, slaaphouding, lichaamsbouw, gewicht etc. De leeftijd van het kussen speelt ook een rol. Jouw ideale kussen kan na verloop van tijd niet meer zo ideaal zijn. Dit omdat de levensduur van veel kussens beperkt is en veel mensen nog jaren blijven slapen op een kussen welke al lang niet meer de juiste ondersteuning biedt.

Donzen kussens

Donzen kussens zijn erg populair. De term donzen kussen, of donskussen, wordt overigens erg breed gebruikt omdat een donzen kussen (meestal) slechts gedeeltelijk uit dons bestaat en verder zijn opgevuld met veertjes. De verhouding dons en veertjes bepaald de stevigheid (en prijsklasse) van het hoofdkussen. Hoe hoger het percentage dons des te zachter (en duurder) het kussen. Hou je van een stevig kussen? Dan is een 100% veren kussen of een 15% donskussen ideaal voor jou. Liever een zachter kussen? Kies dan voor een kussen met een hoger donspercentage.

Donzen en veren kussen hebben veel volume en een hoog ''opgeschudbaar'' vermogen. Hoe hoger het percentage veren des te vormbaarder wordt het kussen. Omdat het een natuurproduct betreft zijn donzen kussens goed ademend en ventilerend en past het kussen zich aan naar de lichaamstemperatuur. De meeste donskussens kunnen worden gewassen al raden we het niet aan. Het regulmatig opschudden en laten luchten van het kussen voldoet voor een optimale levensduur. Indien wassen toch nodig is, volg dan altijd nauw de wasinstructies op het label.

Donskussen kopen? 

Op Bedtextiel Outlet heb je een ruime keuze aan donzen en veren hoofdkussens voor ieder budget. Iets gevonden? Bestel deze gemakkelijk via de webshop en betaal voor- of achteraf via verschillende betaalopties. Na het ontvangen van je bestelling gaan we ermee aan de slag en doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Doorgaans gebeurt dit binnen een (werk)dag zodat je snel kunt slapen op je nieuwe hoofdkussen.

Hulp nodig?

Heb je een donzen kussen gezien maar toch nog vragen? Of vind je het moeilijk om het juiste kussen te vinden en kan je hier hulp bij gebruiken? We helpen je graag om tot de juiste keuze te komen.