Zomerdekbedden

6 Items

30
 • 30
per pagina
Filters
 • Positie
 • Nieuw
 • Prijs: oplopend
 • Prijs: aflopend
Positie
 1. Ducky Dons Zomerdekbed Dons - Wit

  Vanaf € 65,00
 2. Cotton Comfort Zomerdekbed Katoen - Wit

  Vanaf € 18,50
 3. Zomerdekbed Katoen (B-keuze) - Wit

  Vanaf € 15,00
 4. iSleep Zomerdekbed Bamboo Comfort - Wit

  Vanaf € 29,95
 5. Silk Comfort Zomerdekbed Zijde - Wit

  Vanaf € 35,00

6 Items

30
 • 30
per pagina
Filters
 • Positie
 • Nieuw
 • Prijs: oplopend
 • Prijs: aflopend
Positie

Zomerdekbedden

Op zoek naar een goed én goedkoop zomerdekbed? Bedtextiel Outlet heeft een groot assortiment dekbedden waaronder zomerdekbedden gemaakt van verschillende natuurlijke materialen. Alle zomerdekbedden hebben een outlet prijs en worden zo goedkoop mogelijk aangeboden. De beste zomerdekbed aanbiedingen vind je hier bij Bedtextiel Outlet!

Cool en comfortabel slapen in de zomer

Wanneer het warm is hebben veel mensen moeite met slapen. In de zomer is het daarom extra belangrijk dat je dekbed cool en comfortabel aanvoelt en goed ventileert. Een goed zomerdekbed is volledig gemaakt van natuurlijk materialen om aan deze wensen en eigenschappen te voldoen. Bij Bedtextiel Outlet vind je zomerdekbedden in verschillende materialen en prijsklassen. Je hebt al een zomerdekbed vanaf €17,95!

Verschillende soorten zomerdekbedden

Veel zomerdekbedden zijn gevuld met natuurproducten als veren, dons, bamboe of katoen. Het voordeel van een natuurproduct is dat het materiaal goed ademt en zorgt voor een prettige, comfortabele en coole slaapervaring. Verder hebben alle materialen dekbedden weer hun eigen eigenschappen.

Donzen zomerdekbedden

Een donzen zomerdekbed is heel licht, zacht en soepel. Omdat dons goed isoleert en zich aanpast aan de lichaamstemperatuur, is dons op een zeer prettige manier warm en is er voor een zomerdekbed weinig donsvulling nodig. Een donzen zomerdekbed is geschikt voor wie het snel warm heeft, en voor wie een voorkeur heeft voor een licht dekbed. Een donzen zomerdekbed is daarnaast zeer duurzaam en gaat lang mee. De levensduur van een donzen dekbed wordt vergroot door deze regelmatig op te schudden en te luchten. Het wordt afgeraden om op een donzen dekbed te gaan liggen. De meeste donzen zomerdekbedden kunnen, indien nodig, worden gewassen. Echter raden we het af. Indien je er toch voor kiest om een donzen dekbed te wassen dan is het belangrijk om de wasinstructies te volgen.

Katoenen & bamboe zomerdekbedden

Katoen en bamboe ademt goed en is ventilerend. De materialen isoleren wat minder waardoor katoen en bamboe vaak als vulling wordt gebruikt bij zomerdekbedden. Katoenen zomerdekbedden zijn voordelig in de aanschaf en worden het meest verkocht. Zowel katoenen als bamboe zomerdekbedden zijn goed wasbaar.

B-Keuze zomerdekbedden

Ben jij op zoek naar een extra voordelig zomerdekbed? Bedtextiel Outlet heeft ook een assortiment van B-keuze dekbedden. B-keuze betekent dat het dekbed een fabrieksfoutje of kleine beschadiging heeft waardoor deze niet meer voor de normale nieuwprijs kan worden verkocht. De B-Keuze dekbedden die wij verkopen zijn niet stuk of minder van kwaliteit. Bij een B-keuze dekbed kan gedacht worden aan een extra stikrand of stukje overlappende stof. Het dekbed is verder gewoon nieuw en ongebruikt en met gebruik van een dekbedovertrek zal je geen verschil zien of merken. Het voordeel van B-keuze beddengoed is simpel uit te leggen - het is nog goedkoper!

Zomerdekbed kopen?

Op Bedtextiel Outlet heb je een ruime keuze aan zomerdekbedden voor ieder budget. Een zomerdekbed gevonden? Bestel deze gemakkelijk via de webshop en betaal voor- of achteraf via verschillende betaalopties. Na het ontvangen van je bestelling gaan we ermee aan de slag en doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Doorgaans gebeurt dit binnen een (werk)dag zodat je binnen enkele dagen cool en comfortabel slaap onder je nieuwe zomerdekbed.

Hulp nodig?

Heb je vragen over bijvoorbeeld het materiaal of de maat? Of vind je het moeilijk om het juiste zomerdekbed te vinden en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem gerust contact op, onze klantenservice helpt je graag!