Wollen Dekbedden

4 Items

30
  • 30
per pagina
Filters
  • Positie
  • Nieuw
  • Prijs: oplopend
  • Prijs: aflopend
Positie

4 Items

30
  • 30
per pagina
Filters
  • Positie
  • Nieuw
  • Prijs: oplopend
  • Prijs: aflopend
Positie

Wollen dekbedden

Op zoek naar een heerlijk wollen dekbed voor de beste prijs? Dan ben je bij Bedtextiel Outlet op de juiste plek! Bij Bedtextiel Outlet vind je een ruim assortiment dekbedden inclusief wollen dekbedden van huismerken en A-merken als iSleep en Timzo. Alle dekbedden hebben een outlet prijs en worden zo goedkoop mogelijk aangeboden! Tot het assortiment behoren ook de nog voordeligere B-keuze wollen dekbedden.

Groot assortiment wollen dekbedden

Je dekbed vervult een belangrijke rol bij het verkrijgen van een goede nachtrust. We brengen iedere nacht uren door in bed dus het is van groot belang dat het dekbed goed aanvoelt en aansluit op je wensen en voorkeuren. Wat het juiste dekbed is verschilt per persoon, klimaat, periode en huis. Veel mensen vinden een wolle dekbed geweldig omdat het lekker zwaar is en op comfortabele manier warm is. Bij Bedtextiel Outlet vind je wollen dekbedden voor verschillende budgetten.

Waarom een wollen dekbed?

Wol is net als dons een natuurproduct welke goed ademt en ventileert. Een wollen dekbed is minder volumineus en relatief zwaar, perfect voor wie het fijn vind om wat op zich te voelen! Wol is een zelfreinigend materiaal. In de wol is lanoline (wolvet) aanwezig. Hierdoor is wol vuilafstotend en bacteriewerend. Een wollen dekbed is niet wasbaar (met uitzondering van speciale wasbare wol). Het regelmatig opschudden en luchten volstaat om jaren plezier te hebben van een wollen dekbed.

Type dekbed

Wollen dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ga je voor een enkele variant of liever voor een 4-seizoenen wollen dekbed? Het voordeel van een 4-seizoenen dekbed is dat je deze zelf kan aanpassen aan het seizoen en (binnen)klimaat?

Enkel wollen dekbed

De meeste mensen hebben een enkel wollen dekbed. De wollen dekbedden welke op Bedtextiel Outlet worden aangeboden zijn uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat en voor het grootste gedeelte van het jaar. Voor de meeste mensen zullen deze dekbedden ook de hele winter door comfortabel warm zijn.

4-Seizoenen wollen dekbed

Steeds meer mensen kiezen voor een 4-seizoenen wollen dekbed. Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee delen. Een dun zomerdekbed, en een iets dikker dekbed voor het voor- en najaar. Beide delen kunnen aan elkaar bevestigd worden om er een ideaal winterdekbed van te maken.

Verschillende warmteklasse wollen dekbedden

In Nederland delen we dekbedden in onder 4 warmteklassen, waarbij warmteklasse 1 het warmst is.

Warmteklasse 1: Een echt winterdekbed voor wie het snel koud heeft en/of in een koude slaapkamer slaapt.
Warmteklasse 2: Een All-year dekbed, doorgaans meest geschikt voor ons klimaat. Voor de meeste mensen is een warmteklasse 2 dekbed ook voldoende in de winter
Warmteklasse 3: Voor- of najaars dekbed en/of voor wie het snel warm heeft.
Warmteklasse 4: Een zomerdekbed speciaal geschikt voor de warme zomermaanden.

B-Keuze dekbedden wol

Zoek jij een extra voordelig wollen dekbed? Maakt het jou niet uit of er een schoonheidsfout in het dekbed zit? Bedtextiel Outlet heeft ook een assortiment van B-keuze dekbedden waaronder wollen dekbedden. B-keuze betekent dat het dekbed een fabrieksfoutje of kleine beschadiging heeft waardoor deze niet meer voor de normale nieuwprijs kan worden verkocht. De B-Keuze dekbedden die wij verkopen zijn niet stuk of minder van kwaliteit. Bij een B-keuze dekbed kan gedacht worden aan een extra stikrand of stukje overlappende stof. Het dekbed is verder gewoon nieuw en ongebruikt en met gebruik van een dekbedovertrek zal je geen verschil zien of merken. Het voordeel van een B-keuze wollen dekbed is simpel uit te leggen - het is nog goedkoper!

Wollen dekbed kopen?

Op Bedtextiel Outlet heb je een ruime keuze aan wollen dekbedden voor ieder budget. Een dekbed gevonden? Bestel deze gemakkelijk via de webshop en betaal voor- of achteraf via verschillende betaalopties. Na het ontvangen van je bestelling gaan we ermee aan de slag en doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Doorgaans gebeurt dit binnen een (werk)dag zodat je binnen enkele dagen kunt gaan genieten van je nieuwe wollen dekbed.

Hulp nodig?

Heb je vragen over de wollen dekbedden? Of vind je het moeilijk om het juiste dekbed te vinden en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!