0item(s)

Geen artikelen in uw winkelwagen.

Synthetische Dekbedden

Van laag naar hoog sorteren

20 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

20 artikel(en)

Synthetische dekbedden

Op zoek naar een anti allergisch dekbed voor de beste prijs? Dan ben je bij Bedtextiel Outlet op de juiste plek! Op Bedtextiel Outlet vind je een groot assortiment synthetische dekbedden van huismerken en A-merken als iSleep en Timzo. Alle dekbedden hebben een outlet prijs en worden zo goedkoop mogelijk aangeboden! Tot het assortiment behoren ook de nog goedkopere B-keuze dekbedden.

Groot assortiment synthetische dekbedden

Je dekbed vervult een belangrijke rol bij het verkrijgen van een goede nachtrust. We brengen iedere nacht uren door in bed dus het is van groot belang dat het dekbed goed aanvoelt en aansluit op je wensen en voorkeuren. Wat het juiste dekbed is verschilt per persoon, klimaat, periode en huis. Veel mensen geven de voorkeur aan een synthetisch dekbed omdat deze licht en luchtig aanvoelen en anti allergisch zijn. Bij Bedtextiel Outlet vind je heel veel dekbedden inclusief synthetische dekbedden voor lage prijzen.

Waarom een synthetisch dekbed?

Een groot voordeel van synthetische dekbedden is dat deze anti allergisch en goed wasbaar zijn. Vaak kunnen deze dekbedden ook op een hoge temperatuur worden gewassen wat huisstofmijt effectief tegen gaat. Synthetische dekbedden zijn geschikt voor mensen met allergieën en/of wanneer het regelmatig wassen van het dekbed de voorkeur krijgt. De polyester vulling wordt tegenwoordig zo ontwikkeld dat deze kan ademen (holle vezel). Hierdoor voelt een synthetisch dekbed toch licht en luchtig aan. Een ander voordeel van synthetische dekbedden is dat deze doorgaans het goedkoopst zijn in de aanschaf!

Type dekbed

Synthetische dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ga je voor een enkele variant of liever voor een 4-seizoenen dekbed? Het voordeel van een 4-seizoenen dekbed is dat je deze zelf kan aanpassen aan het seizoen en je slaapkamer.

Enkel synthetisch dekbed

De meeste mensen hebben een enkel dekbed. De dekbedden welke op Bedtextiel Outlet worden aangeboden zijn geschikt voor het Nederlandse klimaat en voor het grootste gedeelte van het jaar. Voor de meeste mensen zullen deze dekbedden ook gedurende de winter voldoende warm zijn

4-Seizoenen synthetisch dekbed

Steeds meer mensen kiezen voor een 4-seizoenen dekbed. Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee delen. Een dun zomerdekbed, en een iets dikker dekbed voor het voor- en najaar. Beide delen kunnen aan elkaar bevestigd worden om er een ideaal winterdekbed van te maken.

Verschillende warmteklasse dekbedden

In Nederland delen we dekbedden in onder 4 warmteklassen, waarbij warmteklasse 1 het warmst is.

Warmteklasse 1: Een echt winterdekbed voor wie het snel koud heeft en/of in een koude slaapkamer slaapt.
Warmteklasse 2: Een All-year dekbed, doorgaans meest geschikt voor ons klimaat. Voor de meeste mensen is een warmteklasse 2 dekbed ook voldoende in de winter
Warmteklasse 3: Voor- of najaars dekbed en/of voor wie het snel warm heeft.
Warmteklasse 4: Een zomerdekbed speciaal geschikt voor de warme zomermaanden.

B-Keuze dekbedden anti allergie

Zoek jij een extra voordelig dekbed? Maakt het jou niet uit of er een schoonheidsfout in het dekbed zit? Bedtextiel Outlet heeft ook een assortiment van B-keuze dekbedden waaronder synthetische dekbedden. B-keuze betekent dat het dekbed een fabrieksfoutje of kleine beschadiging heeft waardoor deze niet meer voor de normale nieuwprijs kan worden verkocht. De B-Keuze dekbedden die wij verkopen zijn niet stuk of minder van kwaliteit. Bij een B-keuze dekbed kan gedacht worden aan een extra stikrand of stukje overlappende stof. Het dekbed is verder gewoon nieuw en ongebruikt en met gebruik van een dekbedovertrek zal je geen verschil zien of merken. Het voordeel van een B-keuze anti allergie dekbed is simpel uit te leggen - het is nog goedkoper!

Wollen dekbed kopen?

Op Bedtextiel Outlet heb je een ruime keuze aan anti allergische dekbedden voor ieder budget. Een dekbed gevonden? Bestel deze gemakkelijk via de webshop en betaal voor- of achteraf via verschillende betaalopties. Na het ontvangen van je bestelling gaan we ermee aan de slag en doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Doorgaans gebeurt dit binnen een (werk)dag zodat je binnen enkele dagen kunt gaan genieten van je nieuwe dekbed.

Hulp nodig?

Heb je vragen over de dekbedden? Of vind je het moeilijk om het juiste dekbed te vinden en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!