Katoenen Dekbedden

5 Items

30
  • 30
per pagina
Filters
  • Positie
  • Nieuw
  • Prijs: oplopend
  • Prijs: aflopend
Positie

5 Items

30
  • 30
per pagina
Filters
  • Positie
  • Nieuw
  • Prijs: oplopend
  • Prijs: aflopend
Positie

Katoenen dekbedden

Op zoek naar een heerlijk katoenen dekbed voor de beste prijs? Dan ben je bij Bedtextiel Outlet op de juiste plek! Op Bedtextiel Outlet vind je een groot assortiment dekbedden waaronder dekbedden die volledig zijn gemaakt van katoen. Alle dekbedden hebben een outlet prijs en worden zo goedkoop mogelijk aangeboden! 

Je dekbed vervult een belangrijke rol bij het verkrijgen van een goede nachtrust. We brengen iedere nacht uren door in bed dus het is van groot belang dat het dekbed goed aanvoelt en aansluit op je wensen en voorkeuren. Wat het juiste dekbed is verschilt per persoon, klimaat, periode en huis. Vooral mensen die het snel warm hebben vinden een katoenen dekbed geweldig omdat het de positieve eigenschappen heeft van wol, maar wel wasbaar is.

Waarom een katoenen dekbed?

De eigenschappen van katoenen dekbedden lijken op die van wol. Katoen ademt goed en is ventilerend. Katoen isoleert wat minder waardoor dit materiaal geschikt is voor mensen die het snel warm hebben. Om dezelfde reden wordt katoen ook vaak als vulling gebruikt bij zomerdekbedden. In tegenstelling tot wol kunnen katoenen dekbedden wel goed worden gewassen. Het gehele jaar, inclusief de winter onder een katoenen dekbed liggen? Kies dan voor een 4-seizoenen katoenen dekbed.

Type dekbed

Katoenen dekbedden worden vooral verkocht als zomerdekbed. Voor wie het hele jaar onder een katoenen dekbed wil slapen zijn er ook 4-seizoenen katoenen dekbedden verkrijgbaar. Het voordeel van een 4-seizoenen dekbed is dat je deze zelf kan aanpassen aan het seizoen en de temperatuur in de slaapkamer.

Zomerdekbed katoen

De meeste zomerdekbedden worden gemaakt van katoen. Dit omdat katoen perfect voldoet aan de wensen bij warme temperaturen. Katoen ademt en ventileert en neem vocht goed op. Omdat katoen minder goed isoleert is dit materiaal geschikt voor wie het snel warm heeft en dus ook speciaal voor de warme zomerperiode. Verder zijn katoenen dekbedden goed wasbaar en om het plaatje af te maken zijn katoenen dekbedden ook nog eens relatief goedkoop in vergelijking met andere veelvoorkomende zomerdekbedden als dons, zijde en bamboe.

4-Seizoenen katoenen dekbed

Steeds meer mensen kiezen voor een 4-seizoenen dekbed. Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee delen. Een dun zomerdekbed, en een iets dikker dekbed voor het voor- en najaar. Beide delen kunnen aan elkaar bevestigd worden om er een ideaal winterdekbed van te maken.

Verschillende warmteklasse wollen dekbedden

In Nederland delen we dekbedden in onder 4 warmteklassen, waarbij warmteklasse 1 het warmst is.

Warmteklasse 1: Een echt winterdekbed voor wie het snel koud heeft en/of in een koude slaapkamer slaapt.
Warmteklasse 2: Een All-year dekbed, doorgaans meest geschikt voor ons klimaat. Voor de meeste mensen is een warmteklasse 2 dekbed ook voldoende in de winter
Warmteklasse 3: Voor- of najaars dekbed en/of voor wie het snel warm heeft.
Warmteklasse 4: Een zomerdekbed speciaal geschikt voor de warme zomermaanden.

B-Keuze katoenen zomerdekbedden

Zoek jij een extra voordelig katoenen zomerdekbed? Maakt het jou niet uit of er een schoonheidsfout in het dekbed zit? Bedtextiel Outlet heeft ook een assortiment van B-keuze dekbedden waaronder katoenen zomerdekbedden. B-keuze betekent dat het dekbed een fabrieksfoutje of kleine beschadiging heeft waardoor deze niet meer voor de normale nieuwprijs kan worden verkocht. De B-Keuze dekbedden die wij verkopen zijn niet stuk of minder van kwaliteit. Bij een B-keuze dekbed kan gedacht worden aan een extra stikrand of stukje overlappende stof. Het dekbed is verder gewoon nieuw en ongebruikt en met gebruik van een dekbedovertrek zal je geen verschil zien of merken. Het voordeel van een B-keuze zomerdekbed is simpel uit te leggen - het is nog goedkoper!

Katoenen dekbed kopen?

Op Bedtextiel Outlet heb je een ruime keuze aan dekbedden waaronder katoenen dekbedden. Een dekbed gevonden? Bestel deze gemakkelijk via de webshop en betaal voor- of achteraf via verschillende betaalopties. Na het ontvangen van je bestelling gaan we ermee aan de slag en doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Doorgaans gebeurt dit binnen een (werk)dag zodat je binnen enkele dagen kunt gaan genieten van je nieuwe dekbed.

Hulp nodig?

Heb je vragen over de katoenen dekbedden of over een ander artikel? Of vind je het moeilijk om het juiste dekbed te vinden en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!